Tomatsuppe og ostebrødsstave med pesto
5. oktober 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Det er både nemt og utrolig lækkert at lave tomatsuppe fra bunden. Servér suppen med knasende sprøde ostebrødsstave med pesto. Så simpelt og så godt!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl og halvér tomaterne, og hak basilikum groft. Pil og pres hvidløg. Pil løget, og hak det fint. Fordel det hele i en bradepande, og vend det med olie, salt og peber.
Sæt bradepanden i ovnen i 20 minutter. Tag den ud, hæld balsamico over, og vend rundt, inden den sættes i ovnen i yderligere 10 minutter.
Smør brødskiverne med pesto. Skær dem i stave, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Afdryp og riv mozzarellaen i mindre stykker, og fordel dem over stavene. Bag dem på en anden rist end tomatblandingen i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet og let gylden.
Hæld bradepandens indhold i en blender sammen med kogende grøntsagsbouillon og tomatpuré. Blend til en cremet konsistens, og smag suppen til.
Anret suppen i dybe tallerkener, top med cremefraiche, krydr med peber, og servér ostebrødsstave til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!