Tomatsuppe med ristet rødfisk

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Fyldig tomatsuppe med chili og citrongræs, der supplerer hinanden rigtig godt. Rødfisken giver suppen lidt fylde.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens chilien, og hak den fint. Pil det yderste lag af citrongræsstilkene; skær top og bund af, og hak resten af stilkene fint. Skræl ingefær og hvidløg, og hak det fint.
Varm olivenolie op i en gryde, og steg chili, citrongræs, ingefær og hvidløg i 1 minut, uden at det tager farve.
Pres saften af limefrugten. Tilsæt tomater fra dåse, og lad det koge i 5 minutter. Tilsæt derefter fiskebouillon, fiskesauce, limesaft og sukker, og lad suppen koge i 10 minutter.
Tag suppen af varmen, og blend med en stavblender direkte i gryden.
Pensl rødfiskefileterne med olivenolie, og drys med salt og peber. Steg fileterne på en pande med skindsiden nedad i 3 minutter. Vend fisken, og steg den 3 minutter på den anden side.
Læg nudlerne i suppen lige inden serveringen, og lad dem blive bløde.
Anret den skoldhede suppe i skåle eller dybe tallerkener. Læg et stykke stegt fisk i hver portion, og drys med plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar