Tomatsuppe med ristet halloumi

7. september 2023 af .

Foto: columbus leth

En fyldig og velsmagende suppe, der kræver en minimal indsats i køkkenet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Steg dem i smør i en gryde ved middel varme i 2-3 minutter. Krydr med rosmarin og paprika.
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og sukker, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen småkoge i 15 minutter.
Blend suppen glat med en stavblender. Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.
Skær osten i tern, og steg dem i olie på en pande ved middel varme i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne.
Anret suppen i skåle, og drys med ristet halloumi og plukket persille. Servér med brød.

Tip!

Har du god tid, kan du sagtens lade suppen småkoge i op til 45 minutter - det gør smagen endnu mere intens.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar