Tomatsuppe med ristet halloumi
7. september 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
En fyldig og velsmagende suppe, der kræver en minimal indsats i køkkenet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Steg dem i smør i en gryde ved middel varme i 2-3 minutter. Krydr med rosmarin og paprika.
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og sukker, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen småkoge i 15 minutter.
Blend suppen glat med en stavblender. Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.
Skær osten i tern, og steg dem i olie på en pande ved middel varme i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne.
Anret suppen i skåle, og drys med ristet halloumi og plukket persille. Servér med brød.
Tip!
Har du god tid, kan du sagtens lade suppen småkoge i op til 45 minutter - det gør smagen endnu mere intens.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk