Tomatsuppe med pasta og røgede muslinger
26. april 2021
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Carina Kruger
Tomatsuppe med pasta og røgede muslinger er en helt enkel tomatsuppe med suppehorn og et drys af røgede muslinger marineret med citron. Muslingerne løfter smagsoplevelsen til et nyt og lækkert niveau. Servér gerne med et godt stykke brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg, og svits dem i olie i en gryde ved middelhøj varme i 5 minutter, til løgene klarer.
Tilsæt tomater, og kog op. Skru ned til lav varme, og lad suppen koge i ca. 20 minutter under låg.
Blend suppen, og smag til med salt og peber.
Kog suppehornene efter pakkens anvisning. Lad dem dryppe af i en sigte.
Riv citronskallen fint, og pres saften af ½ citron. Hak persillen.
Lad muslingerne dryppe af i en sigte, og lun dem med persille, citronsaft og citronskal i en lille gryde.
Anret suppen i skåle, drys med suppehorn og muslinger, og servér med lunt flute.
Tip!
Du kan naturligvis udelade muslingerne, hvis de ikke lige frister jer, og blot lade toppingen bestå af suppehorn, hakket persille og citronskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!