Tomatsuppe med mascarpone og orzo-pasta

7. september 2022 af .

Foto: columbus leth

Orzo-pasta er bittesmå, aflange pastaer, der ligner ris. De fås i velassorterede supermarkeder, men du kan også bruge suppehorn i stedet. Mascarponen gør denne tomatsuppe særligt cremet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak hvidløg og skalotteløg fint. Steg alle løgene let i olie i en stor gryde. Tilsæt timian, rosmarin og paprika, og steg videre i ½ minut.
Tilsæt hakkede tomater, bouillon, sukker og eddike, bring suppen i kog, og lad den småkoge i 15 minutter.
Rør mascarpone i suppen, og lad den smelte. Blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden, og smag til med salt, peber og evt. mere eddike. Varm suppen igennem i 5 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Anret suppen i skåle eller dybe tallerkner, og servér med orzo-pasta og frisk basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar