Tomatsuppe med mascarpone og kyllingespyd
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En velkrydret tomatsuppe får varmen til at brede sig i hele kroppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløg fint. Opvarm en gryde med olie, og steg løgene, til de er klare i farven.
Skyl og skær peberfrugter og tomater i grove tern. Rens chilien, flæk den, fjern kernerne, og hak den fint.
Hæld sherryeddike på løgene, og kog det ind, til halvdelen af væsken er tilbage. Tilsæt peberfrugter, tomater, chili og bouillon, og lad suppen småkoge under låg i 10 minutter.
Blend suppen jævn og glat, og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt mascarpone, lad den smelte i suppen, og smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileterne i aflange stykker, og træk dem på spyd. Krydr med salt og hakket mynte.
Opvarm en pande med olie, og steg spyddene på alle sider, til de er gennemstegte.
Anret suppen i skåle. Skær bladselleri i fine tern, og drys dem på suppen.
Rist brødskiverne på en grillpande eller på en brødrister, og servér til suppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!