Tomatsuppe med kylling, pasta og basilikum
23. august 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Giv den klassiske tomatsuppe lidt ekstra fylde med stegt kylling og kogt pasta. En vaskeægte familiefavorit.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele i små tern. Skyl peberfrugt og tomater, og skær begge dele i tern. Skyl og hak chilien fint.
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt peberfrugt og tomater, og steg i yderligeret 2 minutter. Tilsæt chili, spidskommen, mosede tomater og vand. Læg låg på, og lad det koge under låg i ca. 20 minutter.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden, og smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra chili.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skær kyllingefileterne i strimler, og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en pande i 7-8 minutter. Krydr med salt, peber, eddike og evt. et drys paprika.
Riv parmesan groft, og pluk basilikum. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
Anret tomatsuppen i dybe tallerkener, og top med pasta, stegt kylling, cherrytomater, parmesan og basilikum. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk