Tomatsuppe med kylling og små makaronier

En varmende og fyldig suppe er vejen frem, når kulden ikke helt vil slippe sit tag.

Tomatsuppe med kylling og små makaronier
0-30 min.

(5)

13. maj 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Tomatsuppe

kyllingebrystfilet
350 g
løg
1
gulerødder
250 g
squash
½
olivenolie til stegning
2 spsk.
karry
½ tsk.
røget paprika
½ tsk.
tørret rosmarin
1 tsk.
chilipulver
¼ tsk.
koncentreret tomatpuré
1½ spsk.
hakkede tomater
1 dåser
hønsebouillon
1 liter
små makaroni (eller suppehorn)
1 dl
sukker
1 tsk.
salt og peber

Til servering

kruspersille
1 håndfulde
parmesan
25 g
brød
1

Sådan gør du

Tomatsuppe

Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget groft. Skræl gulerødder, skyl squash, og skær gulerødder og squash i små tern.
Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie i en gryde. Tilsæt løg, gulerødder, squash og krydderier, og steg videre i 2 minutter.
Bland tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og suppehorn i gryden, og lad suppen koge ved middel varme i 15-20 minutter, til kylling og pasta er mørt.
Smag suppen til med sukker, salt og peber.

Servering

Anret suppen i skåle, og drys med hakket persille og friskrevet parmesan. Servér med godt brød til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'