Tomatsuppe med kylling og små makaronier
13. maj 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En varmende og fyldig suppe er vejen frem, når kulden ikke helt vil slippe sit tag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget groft. Skræl gulerødder, skyl squash, og skær gulerødder og squash i små tern.
Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie i en gryde. Tilsæt løg, gulerødder, squash og krydderier, og steg videre i 2 minutter.
Bland tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og suppehorn i gryden, og lad suppen koge ved middel varme i 15-20 minutter, til kylling og pasta er mørt.
Smag suppen til med sukker, salt og peber.
Anret suppen i skåle, og drys med hakket persille og friskrevet parmesan. Servér med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på klassisk tomatsuppe