Tomatsuppe med kødboller og perlespelt

18. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Perlespelt mætter godt og giver masser af fylde til den krydrede tomatsuppe med kødboller.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Hak de soltørrede tomater groft. Steg løg, hvidløg, soltørrede tomater og chiliflager i lidt olie i en gryde.
Tilsæt hakkede tomater, og kog i nogle minutter. Tilsæt balsamico, sukker, salt og peber, og lad det koge i 5-6 minutter.
Hæld bouillon og perlespelt i gryden, og lad det koge i 25 minutter.
Rør kød, sennep og ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Form farsen til små kødboller.
Læg kødbollerne i suppen, og lad dem koge med ved middel varme i yderligere 5-6 minutter.
Skyl og nip persillen, og drys den over suppen.

Tip!

Suppen er tyk og fyldig. Tilsæt mere bouillon, hvis du foretrækker en mere flydende suppe.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar