Tomatsuppe med kødboller og perlespelt
18. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Perlespelt mætter godt og giver masser af fylde til den krydrede tomatsuppe med kødboller.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Hak de soltørrede tomater groft. Steg løg, hvidløg, soltørrede tomater og chiliflager i lidt olie i en gryde.
Tilsæt hakkede tomater, og kog i nogle minutter. Tilsæt balsamico, sukker, salt og peber, og lad det koge i 5-6 minutter.
Hæld bouillon og perlespelt i gryden, og lad det koge i 25 minutter.
Rør kød, sennep og ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Form farsen til små kødboller.
Læg kødbollerne i suppen, og lad dem koge med ved middel varme i yderligere 5-6 minutter.
Skyl og nip persillen, og drys den over suppen.
Tip!
Suppen er tyk og fyldig. Tilsæt mere bouillon, hvis du foretrækker en mere flydende suppe.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!