Tomatsuppe med kikærter og sprød chorizo
1. januar 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
På en halv time kan du tilberede en fyldig tomatsuppe med sprød topping af ristede kikærter og chorizo, der er lige til at hælde i skåle og spise med ske.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens chili og peberfrugt, og skær dem i mindre stykker. Steg begge dele i olie i en gryde i 4-5 minutter.
Tilsæt farin, hakkede tomater og bouillon, og lad det koge ved svag varme under låg i ca. 20 minutter, til peberfrugten er godt mør.
Blend suppen i en blender eller med en stavblender direkte i gryden, til konsistensen er jævn og cremet, og smag til med salt og peber.
Skær chorizo i tern, og rist dem sprøde på en pande. Dræn og skyl kikærterne, og lad dem stege med i et par minutter.
Hæld suppen i dybe skåle, og top med sprødstegt chorizo og kikærter samt cremefraiche og dild. Servér med groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!