Tomatsuppe med kikærter og sprød chorizo

1. januar 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

På en halv time kan du tilberede en fyldig tomatsuppe med sprød topping af ristede kikærter og chorizo, der er lige til at hælde i skåle og spise med ske.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens chili og peberfrugt, og skær dem i mindre stykker. Steg begge dele i olie i en gryde i 4-5 minutter.
Tilsæt farin, hakkede tomater og bouillon, og lad det koge ved svag varme under låg i ca. 20 minutter, til peberfrugten er godt mør.
Blend suppen i en blender eller med en stavblender direkte i gryden, til konsistensen er jævn og cremet, og smag til med salt og peber.
Skær chorizo i tern, og rist dem sprøde på en pande. Dræn og skyl kikærterne, og lad dem stege med i et par minutter.
Hæld suppen i dybe skåle, og top med sprødstegt chorizo og kikærter samt cremefraiche og dild. Servér med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar