Tomatsuppe med hvide bønner og sprødstegt salvie
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Salviebladene bliver knasende sprøde og lækre, når du steger dem på panden. Og så smager de skønt sammen med den lækre tomatsuppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skyl og hak salvie.
Opvarm olivenolie i en gryde. Steg løg og hvidløg sammen med chiliflager, spidskommen og hakket salvie, indtil løget bliver klart.
Tilsæt flåede tomater og bouillon, og lad suppen simre i 20 minutter.
Tilsæt afdryppede hvide bønner, og kog videre i 5-6 minutter. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør salvie, og pluk de hele blade af stilkene.
Steg bladene i olivenolie på en pande i 1 minut på hver side, til de bliver sprøde.
Pynt suppen med salvieblade, og servér brød til.
Tip!
Brug evt. tørrede hvide bønner, som du sætter i blød aftenen før og koger efter anvisningen på pakken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!