Tomatsuppe

24. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Fyldig og cremet suppe, hvor en smule blåskimmelost afrunder tomaternes sødme og syrlighed.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær selleri og squash i grove tern. Rist dem i en tykbundet gryde sammen med finthakket hvidløg i lidt olivenolie 5-7 minutter, til det hele har fået lidt skorpe.
Tilsæt tomater skåret i grove tern, og vend rundt.
Hæld bouillon, bulgur og blåskimmelost i gryden. Læg låg på, og lad suppen simre ved middel varme i ca. 15 minutter.
Blend evt. suppen let med en stavblender direkte i gryden. Tilsæt 0,5 dl creme fraiche, og varm suppen igennem. Smag til med salt, peber og sukker.
Servér med ekstra creme fraiche, godt brød og lidt ærteskud på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar