Tomatsild med æg
4. februar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lad silden marinere i en krydret tomatmarinade, der giver et syrligt spark til den fede fisk.
Bemærk
Trækketid: 1 døgn
Ingredienser
Sådan gør du
Skær sildefileterne i mindre stykker. Rør ketchup, ingefær, nelliker, peber, eddike, farin og sennep sammen i en skål.
Læg sildefileterne i marinaden, og lad dem trække i minimum 24 timer på køl.
Pil løg og forårsløg, og skær begge dele i ringe.
Anret den marinerede sild på smurt rugbrød, og top med løgringe og kogte æg skåret i halve. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk