Tomatsild med æg

4. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lad silden marinere i en krydret tomatmarinade, der giver et syrligt spark til den fede fisk.

Bemærk
Trækketid: 1 døgn

Ingredienser

Sådan gør du

Skær sildefileterne i mindre stykker. Rør ketchup, ingefær, nelliker, peber, eddike, farin og sennep sammen i en skål.
Læg sildefileterne i marinaden, og lad dem trække i minimum 24 timer på køl.
Pil løg og forårsløg, og skær begge dele i ringe.
Anret den marinerede sild på smurt rugbrød, og top med løgringe og kogte æg skåret i halve. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar