Tomatsalsa med forårsløg, peberfrugt og chili
Når det skal gå hurtigt, er denne friske salsa med forårsløg, peberfrugt og chili flot at servere som forret eller som tilbehør til grillet kød og grønt.

0-30 min.
(0)
26. oktober 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Ingredienser
personer
- tomater i forskellige farver
- 6
- forårsløg
- 4
- grøn peberfrugter
- 1
- friske røde chilier
- ¼
- hvidløg
- 1 fed
- olivenolie
- 1 spsk.
- salt
- peber
- flydende honning
Til servering
- godt brød
- 8 skiver
Sådan gør du
Skyl og halvér tomaterne, skrab kernerne ud, og kassér dem. Hak tomatkødet fint.
Rens forårsløg, peberfrugt og chili. Hak det fint. Pil og pres hvidløg.
Vend tomater, forårsløg, peberfrugt, chili og hvidløg sammen med olivenolie.
Smag salsaen til med salt, peber og honning.
Servering
Skær brødet i skiver, og rist dem. Anret salsaen på brødet lige før servering.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner