Tomatsalsa med forårsløg, peberfrugt og chili

Når det skal gå hurtigt, er denne friske salsa med forårsløg, peberfrugt og chili flot at servere som forret eller som tilbehør til grillet kød og grønt.

Tomatsalsa med forårsløg, peberfrugt og chili
0-30 min.

(0)

26. oktober 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer
tomater i forskellige farver
6
forårsløg
4
grøn peberfrugter
1
friske røde chilier
¼
hvidløg
1 fed
olivenolie
1 spsk.
salt
peber
flydende honning

Til servering

godt brød
8 skiver

Sådan gør du

Skyl og halvér tomaterne, skrab kernerne ud, og kassér dem. Hak tomatkødet fint.
Rens forårsløg, peberfrugt og chili. Hak det fint. Pil og pres hvidløg.
Vend tomater, forårsløg, peberfrugt, chili og hvidløg sammen med olivenolie.
Smag salsaen til med salt, peber og honning.

Servering

Skær brødet i skiver, og rist dem. Anret salsaen på brødet lige før servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'