Tomatsalsa med forårsløg, peberfrugt og chili
26. oktober 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Når det skal gå hurtigt, er denne friske salsa med forårsløg, peberfrugt og chili flot at servere som forret eller som tilbehør til grillet kød og grønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og halvér tomaterne, skrab kernerne ud, og kassér dem. Hak tomatkødet fint.
Rens forårsløg, peberfrugt og chili. Hak det fint. Pil og pres hvidløg.
Vend tomater, forårsløg, peberfrugt, chili og hvidløg sammen med olivenolie.
Smag salsaen til med salt, peber og honning.
Skær brødet i skiver, og rist dem. Anret salsaen på brødet lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk