Tomatsalat med sojamandler og krydderurter
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Tomatsalaten bliver både smukkere og får en spændende smag, hvis du bruger forskelligfarvede tomater. De grønne, gule, lilla og røde tomater smager nemlig ikke helt ens.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne let på en tør pande, til de får lidt farve.
Tilsæt soja, og lad den koge helt ind. Tag mandlerne af panden.
Skyl tomaterne. Skær dem i mundrette stykker.
Vend dem med olie, flormelis, salt og peber, og anret på et fad.
Drys med sojamandler og plukkede krydderurter. Servér med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk