Tomatsalat med mozzarella og pesto
7. august 2019
af
Sanna Kekäläinen.
Foto: Kirsi-Marja Savola
Den klassiske tomatsalat med røde tomater, hvid mozzarella og grøn basilikum viser fint det italienske flag frem. Denne variant er peppet op med ekstra basilikum i form af god pesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, og skær dem i mindre stykker. Bræk mozzarella i mindre stykker.
Fordel tomater og mozzarella på et serveringsfad.
Dryp skefulde af pesto over.
Riv og pres citronen over salaten.
Pynt med basilikumblade, og dryp med olivenolie. Servér straks.
Tip!
Der bliver en stor portion tomatsalat. Får I ikke spist det hele, kan resten bruges i sandwicher dagen efter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk