Tomatsalat med mozzarella og krydderurter

Tomatsalat med mozzarella er en fin og farverig frokostret, der også gør sig godt som tilbehør på aftensmadsbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomater, halvér de mindste, og skær de større i både. Rens forårsløg, skær dem i skiver på skrå, og læg dem i iskoldt vand.
Skyl og hak de 3 slags krydderurter groft.
Riv skallen af citronen fint.
Vend tomaterne sammen med krydderurter, salt, peber og afdryppede forårsløg. Vend afdryppede mini-mozzarellaer i, og smag tomatsalaten til med citronskallen.
Servér evt. tomatsalaten med ristet brød.

Tip!

Vent med at vende mozzarella i salaten til lige før servering. Så vil den stadig være mindst lige så god dagen efter i madpakken.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
19. november 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar