Tomatsalat med mozzarella og krydderurter
19. november 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Tomatsalat med mozzarella er en fin og farverig frokostret, der også gør sig godt som tilbehør på aftensmadsbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomater, halvér de mindste, og skær de større i både. Rens forårsløg, skær dem i skiver på skrå, og læg dem i iskoldt vand.
Skyl og hak de 3 slags krydderurter groft.
Riv skallen af citronen fint.
Vend tomaterne sammen med krydderurter, salt, peber og afdryppede forårsløg. Vend afdryppede mini-mozzarellaer i, og smag tomatsalaten til med citronskallen.
Servér evt. tomatsalaten med ristet brød.
Tip!
Vent med at vende mozzarella i salaten til lige før servering. Så vil den stadig være mindst lige så god dagen efter i madpakken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk