Tomatsalat med halloumi
29. september 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Tomater, agurk og friske krydderurter er næsten alt, der skal til for at lave en lækker salat. Her toppes det grønne af fyldig halloumi, som gør salaten ekstra mættende.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl grøntsagerne og krydderurterne.
Skræl agurken, halvér den, og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i 1-2 cm tykke skiver på skrå.
Halvér de mindste tomater, og skær de større i både.
Snit forårsløgene på skrå.
Hak krydderurterne groft, og vend dem med tomat, agurk, forårsløg, peber og salt.
Riv citronskal over salaten med et rivejern.
Skær osten i tykke skiver.
Pensl osten med olivenolie, og grill den på en grill, eller steg den på en grillpande, indtil den er gylden.
Bræk osten i mindre stykker, og placér den på toppen af salaten. Dryp avocadoolie over salaten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk