Tomatsalat med gedeost og honningdressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
En salat med røde tomater, hvid gedeost og grøn krydderurt lyser flot op på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland honning, olie og citronsaft i en gryde, og lad det smelte ved svag varme. Krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, tør dem, og vend dem godt rundt i honningdressingen, så de er helt dækkede af dressing.
Anret tomaterne i et fad. Skær gedeosten i skiver, halvér dem, og fordel dem over tomaterne.
Drys hakket dild over tomatsalaten lige før servering.
Tip!
I stedet for gedeost kan du bruge frisk mozzarella.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på tomatsalat