Tomatsalat med gedeost og honningdressing
En salat med røde tomater, hvid gedeost og grøn krydderurt lyser flot op på bordet.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Jakob Helbig
Ingredienser
personer
- daddeltomater
- 1 kg
- frisk gedeost (fx Soignon)
- 200 g
- frisk dild
- 1 bundter
Honningdressing
- flydende honning
- 2 dl
- rapskimolie (evt. med citron)
- 1 dl
- citroner
- 1
- salt
- peber
Sådan gør du
Honningdressing
Bland honning, olie og citronsaft i en gryde, og lad det smelte ved svag varme. Krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, tør dem, og vend dem godt rundt i honningdressingen, så de er helt dækkede af dressing.
Anret tomaterne i et fad. Skær gedeosten i skiver, halvér dem, og fordel dem over tomaterne.
Drys hakket dild over tomatsalaten lige før servering.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på tomatsalat