Tomatsalat med gedeost og honningdressing

En salat med røde tomater, hvid gedeost og grøn krydderurt lyser flot op på bordet.

Tomatsalat med gedeost og honningdressing
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Jakob Helbig

Ingredienser

personer
daddeltomater
1 kg
frisk gedeost (fx Soignon)
200 g
frisk dild
1 bundter

Honningdressing

flydende honning
2 dl
rapskimolie (evt. med citron)
1 dl
citroner
1
salt
peber

Sådan gør du

Honningdressing

Bland honning, olie og citronsaft i en gryde, og lad det smelte ved svag varme. Krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, tør dem, og vend dem godt rundt i honningdressingen, så de er helt dækkede af dressing.
Anret tomaterne i et fad. Skær gedeosten i skiver, halvér dem, og fordel dem over tomaterne.
Drys hakket dild over tomatsalaten lige før servering.

Tip!

I stedet for gedeost kan du bruge frisk mozzarella.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'