Tomatsalat med fersken og basilikum
30. august 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
En nærmest pinlig simpel salat, der kan rystes ud af ærmet på et øjeblik. Kombinationen af tomat og fersken ser man ikke hver dag, men mikset er genialt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomater og ferskner, og skær dem i mundrette stykker. Pil løget, og skær det i tynde ringe.
Anret det hele på et fad, og top med plukket basilikum. Krydr salaten med salt og peber.
Rør eddike, sennep, honning og olie sammen i en skål. Krydr dressingen med hakket basilikum, salt og peber, og dryp den over salaten lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk