Tomatsalat med fennikel og avocado
29. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Frisk, friskere, friskest. Denne salat dækker alle dine smagsbehov med alle sine friske råvarer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens fennikel, og skær den i tynde skiver, gerne på mandolinjern. Læg skiverne i isvand, så de bliver helt sprøde.
Fjern skal og sten fra avocadoerne, og skær avocadokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Skyl og tør hindbær. .
Anret fennikel i bunden af en skål, og fordel avocado, tomater og hindbær ovenpå. Drys med ristede solsikkekerner og finthakket timian.
Rør balsamico, olie, honning, fintrevet hvidløg, salt og peber sammen til en dressing, og hæld den over salaten, umiddelbart inden denne skal spises
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på tomatsalat!