Tomatsalat med fennikel og avocado

29. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Frisk, friskere, friskest. Denne salat dækker alle dine smagsbehov med alle sine friske råvarer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens fennikel, og skær den i tynde skiver, gerne på mandolinjern. Læg skiverne i isvand, så de bliver helt sprøde.
Fjern skal og sten fra avocadoerne, og skær avocadokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Skyl og tør hindbær. .
Anret fennikel i bunden af en skål, og fordel avocado, tomater og hindbær ovenpå. Drys med ristede solsikkekerner og finthakket timian.
Rør balsamico, olie, honning, fintrevet hvidløg, salt og peber sammen til en dressing, og hæld den over salaten, umiddelbart inden denne skal spises

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar