Tomatsalat med estragon-vinaigrette og burrata

26. september 2022 af .

Foto: columbus leth

Du kan godt bruge mozzarella i stedet for burrata, men den bløde friskost med et flødefyldt indre løfter hele salaten - yes, it's worth it!

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk estragon, og hak den fint. Rør estragon sammen med sennep og eddike i en skål, og pisk olivenolie i. Krydr med salt og peber.
Skyl alle tomaterne. Skær bøftomaterne i skiver, og skær cherrytomaterne i halve. Skyl forårsløgene, og hak dem fint.
Anret bøftomaterne på et fad, og dryp estragon-vinaigretten over. Fordel cherrytomaterne ovenpå, og top med skyllet rucola, basilikum, estragon og forårsløg. Læg burrata på toppen, og dryp med olivenolie.
Servér tomatsalaten med brød og evt. skinke og oliven.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar