Tomatsalat med estragon-vinaigrette og burrata
26. september 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Du kan godt bruge mozzarella i stedet for burrata, men den bløde friskost med et flødefyldt indre løfter hele salaten - yes, it's worth it!
Ingredienser
Sådan gør du
Pluk estragon, og hak den fint. Rør estragon sammen med sennep og eddike i en skål, og pisk olivenolie i. Krydr med salt og peber.
Skyl alle tomaterne. Skær bøftomaterne i skiver, og skær cherrytomaterne i halve. Skyl forårsløgene, og hak dem fint.
Anret bøftomaterne på et fad, og dryp estragon-vinaigretten over. Fordel cherrytomaterne ovenpå, og top med skyllet rucola, basilikum, estragon og forårsløg. Læg burrata på toppen, og dryp med olivenolie.
Servér tomatsalaten med brød og evt. skinke og oliven.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk