Tomatsalat med burrata og basilikumpesto

19. juni 2023 af .

Foto: Rikke Westesen

Tag en bid af Italien med en simpel tomatsalat med cremet burrata og hjemmelavet pesto.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist pinjekernerne let på en tør og varm pande i 1-2 minutter. Lad dem køle lidt. Pil hvidløg.
Blend pinjekerner, hvidløg, parmesan og salt groft i en foodprocessor. Skyl basilikum, og blend det kort med.
Tilsæt olivenolie, og blend det hele sammen til en grov pesto. Smag til med salt og eddike.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Vend dem med olivenolie, og krydr med salt og peber. Anret tomatskiverne på et fad, og top med burratakugler og pesto. Servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar