Tomatmarmelade med chili
29. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det perfekte match til blåskimmelosten. Tomater kan sagtens koges til marmelade − og helt nye smagsnoter vil tone frem!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Hæld dem i en gryde, og drys sukkeret over. Lad det trække i 2 timer.
Tilsæt finthakket chili, salt og peber, og bring det langsomt i kog. Lad tomaterne simre i 15-20 minutter ved lav varme. Fjern løbende eventuelt skum med en grydeske.
Smag tomatmarmeladen til med citronsaft, og hæld den på skoldede glas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk