Tomatmarmelade med chili

29. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det perfekte match til blåskimmelosten. Tomater kan sagtens koges til marmelade − og helt nye smagsnoter vil tone frem!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Hæld dem i en gryde, og drys sukkeret over. Lad det trække i 2 timer.
Tilsæt finthakket chili, salt og peber, og bring det langsomt i kog. Lad tomaterne simre i 15-20 minutter ved lav varme. Fjern løbende eventuelt skum med en grydeske.
Smag tomatmarmeladen til med citronsaft, og hæld den på skoldede glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar