Tomatchutney

Tomatchutney er et skønt alternativ til den klassiske ketchup, når du serverer grillmad. Denne udgave er ultranem at lave!

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 220°. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Pil løget, og skær det i tern.
Vend tomaterne i en skål med løg, brun farin, hvidvinseddike, spidskommen, chiliflager, olie og presset hvidløg.
Hæld tomatblandingen i et ovnfast fad, og steg det i ovnen i ca. 30 minutter.
Kom blandingen i en skål, og smag til med salt og peber.
Servér til grillmad eller hotdogs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
8. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar