Tomatchutney
8. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Tomatchutney er et skønt alternativ til den klassiske ketchup, når du serverer grillmad. Denne udgave er ultranem at lave!
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 220°. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Pil løget, og skær det i tern.
Vend tomaterne i en skål med løg, brun farin, hvidvinseddike, spidskommen, chiliflager, olie og presset hvidløg.
Hæld tomatblandingen i et ovnfast fad, og steg det i ovnen i ca. 30 minutter.
Kom blandingen i en skål, og smag til med salt og peber.
Servér til grillmad eller hotdogs.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk