Tofarvet chiagrød med kokos og kakao

29. september 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Den tofarvede grød er både lækker at servere til morgenmad og som eftermiddagssnack. Sørg for kun at bruge den fede del af kokosmælken – ellers bliver grøden for vandet.

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål – sørg for kun at bruge den fede del af kokosmælken. Læg låg på skålen, og sæt den på køl i mindst 4 timer (gerne til næste dag).
Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål. Læg låg på skålen, og sæt den på køl i mindst 4 timer (gerne til næste dag).
Tag de to skåle med grød ud fra køl, og rør dem igennem.
Fordel kokosgrøden i bunden af 4 små portionsglas, og fordel kakaogrøden ovenpå.
Bank kernerne ud af granatæblet, og drys dem på toppen af grøden. Servér straks, eller sæt på køl til senere.

Tip!

I stedet for havredrik kan du bruge mandelmælk, sojamælk eller sødmælk til de to slags grød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar