Tofarvet chiagrød med kokos og kakao
29. september 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Den tofarvede grød er både lækker at servere til morgenmad og som eftermiddagssnack. Sørg for kun at bruge den fede del af kokosmælken – ellers bliver grøden for vandet.
Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål – sørg for kun at bruge den fede del af kokosmælken. Læg låg på skålen, og sæt den på køl i mindst 4 timer (gerne til næste dag).
Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål. Læg låg på skålen, og sæt den på køl i mindst 4 timer (gerne til næste dag).
Tag de to skåle med grød ud fra køl, og rør dem igennem.
Fordel kokosgrøden i bunden af 4 små portionsglas, og fordel kakaogrøden ovenpå.
Bank kernerne ud af granatæblet, og drys dem på toppen af grøden. Servér straks, eller sæt på køl til senere.
Tip!
I stedet for havredrik kan du bruge mandelmælk, sojamælk eller sødmælk til de to slags grød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk