Toast Skagen

23. september 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Trods det danskklingende navn er den lille forret opfundet af en svensker efter en sejltur til Skagen. Et delikat alternativ til den kære rejecocktail.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp rejerne, og hak dilden fint. Rør begge dele sammen med mayonnaise, cremefraiche, sennep og fintrevet citronskal i en skål.
Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.
Steg brødskiverne gyldne i smør på begge sider på en pande.
Skyl og tør salatbladene, og læg dem oven på de stegte brødskiver.
Fordel rejesalat og ørredrogn oven på salaten, og pynt med lidt dild. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også:Klassisk rejecocktail

Powered by Froala Editor

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar