Toast Skagen
23. september 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Trods det danskklingende navn er den lille forret opfundet af en svensker efter en sejltur til Skagen. Et delikat alternativ til den kære rejecocktail.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp rejerne, og hak dilden fint. Rør begge dele sammen med mayonnaise, cremefraiche, sennep og fintrevet citronskal i en skål.
Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.
Steg brødskiverne gyldne i smør på begge sider på en pande.
Skyl og tør salatbladene, og læg dem oven på de stegte brødskiver.
Fordel rejesalat og ørredrogn oven på salaten, og pynt med lidt dild. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Klassisk rejecocktail
Powered by Froala Editor