Toast med serrano, parmesan og asparges

17. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Når du bruger lækre råvarer, bliver det pludselig en sand luksus, når der er toast på menuen. Den grillede sandwich smager også godt kold, så vær ikke bange for at spise den på farten!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brødet i skiver, så du har nok til den mængde toasts, du ønsker. Knæk den nederste, lidt træede ende af aspargesene.
Læg brødskiverne sammen 2 og 2 med fyld af serranoskinke, groftrevet parmesan og asparges.
Pensl brødet med olie, og steg toastene gyldne og sprøde i en toastmaskine eller på en rist i ovnen.
Skyl og pluk salaten, og læg den i en skål. Skyl og hak krydderurterne fint, og rør dem sammen med resten af ingredienserne i en anden skål.
Dryp krydderurtevinaigretten over salaten, og servér som tilbehør til de varme toasts.

Tip!

Du kan bruge en god cheddar- eller flødeost i stedet for parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar