Toast med røget laks og ricottacreme
17. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Toast med røget laks og ricottacreme er en virkelig hurtig og lækker ret, der nemt kan fungere både som fuldgyldigt aftensmåltid og en lækker frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af citronen. Rør ricotta med citronsaft og finthakket purløg. Smag til med salt og peber.
Rist brødet på en brødrister.
Skyl asparges, og knæk de nederste, træede ender af. Flæk aspargesene på langs, og steg dem på en hed (grill)pande, til de får farve.
Skyl og tør spirerne.
Smør ricottacreme på det ristede brød. Læg skiver af laks ovenpå. Top med asparges, og pynt med spirer.
Tip!
I stedet for røget laks kan du servere toasten med parmaskinke eller et spejlæg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk