Toast med æbleremoulade og røgede muslinger
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Har du ikke mulighed for at købe friskrøgede muslinger, kan de købes på dåse eller glas i velassorterede supermarkeder.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør peberfrugten ind i olivenolie, og steg den på en grillpande eller under grillen i ovnen, til skindet får sorte pletter og løsner sig, og peberfrugten falder lidt sammen. Lad den køle af under et rent, fugtigt viskestykke.
Pil skindet af peberfrugten, og fjern stilk og kerner. Skær peberfrugten i tykke strimler. Krydr med salt.
Pil løget, skær det i tynde strimler, og læg dem i en sigte. Drys med salt, og lad løget trække i 10 minutter. Skyl løgstrimlerne med koldt vand, og lad dem dryppe af i sigten.
Rør mayonnaise sammen med karry og citronsaft.
Skræl æblet, og skær det i tynde skiver uden kernehus. Vend løg og æble i karrymayonnaisen. Smag æbleremouladen til med salt og peber, karry og citronsaft.
Dræn muslingerne, hvis de ligger i lage. Skyl og tør spinat og dild.
Rist brødet på en brødrister. Halvér dem, og smør dem med lidt æbleremoulade.
Fordel spinaten på brødet, og læg et stykke grillet peberfrugt og ca. 4 muslinger oven på hver skive. Pynt brødene med æbleremoulade og plukket dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk