Toad in the hole – engelsk klassiker
6. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den engelske klassiker, toad in the hole, gør sig godt som et solidt hverdagsmåltid. Opskriften er supernem og er perfekt som hurtig frokost eller aftensmad.
Ingredienser
Udstyr
et ovnfast fad, ca. 25 x 25 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Brun pølserne i olie på en pande. Læg dem i et ovnfast fad, og sæt dem i ovnen, mens du laver dejen.
Pisk æg, mel og mælk sammen i en skål. Krydr med salt og peber.
Hæld blandingen over pølserne i fadet, og bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til dejen hæver op og er blevet gylden.
Pil løg, og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret i en kasserolle, og steg løgene, til de er faldet sammen og er blevet let karamelliserede. Hæld Worcestershiresauce ved, og lad det koge ind. Drys mel over, og steg det let af.
Tilsæt bouillon og sennep, og lad det koge igennem, til saucen er jævnet. Smag til med salt, peber og en smule æbleeddike. Servér løgsaucen til pølseretten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk