Tivoli-flødeboller med marcipanbunde og æblekompot

Inspireret af den klassiske Tivolikage får du her en delikat Tivoli-flødebolle, som overrasker med både marcipanbund, æblekompot og en rød spiral på toppen.

Tivoli-flødeboller med marcipanbunde og æblekompot
31-60 min.

(0)

September 30, 2025 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Afkøling: 1 time.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • Udstikker eller glas, 5 cm i diameter
  • 1 sukkertermometer
  • 1 sprøjtepose med rund tylle

Sådan gør du

Tip!

Er det svært at dyppe flødebollerne i chokoladen, kan du i stedet sætte flødebollen på en gaffel og overøse den med den tempererede chokolade med en ske.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'