Tiramisu med espresso og mascarponecreme

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den klassiske italienske dessert tiramisu serveret på en lidt utraditionel måde.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggehviderne helt stive med en elpisker i en skål. Pisk æggeblommerne sammen med flormelis i en anden skål til en hvid og luftig masse.
Vend først mascarpone og derefter de stiftpiskede æggehvider ned i æggeblommemassen. Smag mascarponecremen til med marsala.
Dyp ladyfingers i en kop med stærk kaffe, fx espresso. Fordel de fugtige ladyfingers i bunden af serveringsglas – læg dem i 2 lag, og skær dem evt. lidt til. Fordel derefter mascarponecremen i glassene.
Dæk glassene med husholdningsfilm, og sæt dem i køleskabet, til desserten skal serveres.
Drys med sigtet kakaopulver på toppen lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar