Timianstegte kikærter med bønner og halloumi

28. maj 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

En dejlig grøn ret, der mætter og får fylde af den lækre halloumi-grillost.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld vandet fra kikærterne, skyld dem i koldt vand, og lad dem dryppe af i en si.
Rens forårsløgene, og skær dem i skrå stykker på 3-4 cm.
Nip bønner og sukkerærter, og skyl dem.
Steg kikærterne i lidt olivenolie på en pande ved god varme sammen med timianbladene. Tilsæt forårsløg, bønner og sukkerærter, og lad det stege med i et par minutter. Smag til med salt og peber.
Skyl persille, og hak den fint. Pil hvidløg, riv skallen af citronen, og pres saften. Blend persille, hvidløg, citronskal, -saft og olie til en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.
Skær halloumi i skiver, og steg dem hurtigt på begge sider på en (grill)pande.
Anret de stegte kikærter og bønner på et fad, læg halloumien ovenpå, og dryp med persilleolie. Servér straks med lunt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar