Timiankylling i ovn med spinatsalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Nem opskrift på kylling i ovn – så snart retten er sat i ovnen, er der kun tilbage at bikse salaten sammen og sætte sig til bords.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte. Læg dem i bunden af et ovnfad. Læg kyllingefileterne oven på kartoflerne.
Dryp olivenolie over kylling og kartofler. Krydr med hakket timian, salt og peber.
Steg kylling og kartofler i ovnen i ca. 30 minutter.
Rens jordbærrene, og skær dem i skiver. Skyl og tør babyspinaten. Bræk mozzarellaen i mindre stykker.
Vend babyspinat sammen med jordbær og mozzarella i en skål.
Dryp balsamico og olivenolie over salaten. Krydr med salt og peber, og drys med basilikumblade. Vend forsigtigt salaten sammen.
Servér kyllingefileter og kartofler direkte fra fadet med spinatsalaten som tilbehør.
Tip!
For en mere salt og skarp smag kan du vælge at erstatte mozzarellaen med feta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Inspiration: De lækreste retter med kylling