Tikka masala med græskar, kikærter, linser
26. oktober 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Tikka masala er en klassisk indisk gryderet – og ikke mindst en perfekt anledning til at rydde ud i konservesskabet. Servér den krydrede og fyldige ret med lune naanbrød og myntedressing som her, eller supplér med ris, hvis retten skal mætte endnu mere.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær græskar i tern, og steg dem i olie og tikka masala i en tykbundet gryde i 3-4 minutter.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad massen simre i ca. 15 minutter, til græskarternene er næsten møre. Tilbered myntedressingen imens.
Skyl cherrytomater og spinat, dræn kikærter og linser, og kom det hele i den simrende masse. Kog yderligere ca. 3 minutter, til cherrytomaterne brister.
Smag retten til med salt og peber, og servér med lunt naanbrød og myntedressing.
Skyl og hak mynten fint, og bland den med yoghurt i en skål. Krydr med salt og peber, og lad dressingen trække.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: God opskrift på chicken tikka masala
Powered by Froala Editor