Tikka masala med græskar, kikærter, linser

26. oktober 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Tikka masala er en klassisk indisk gryderet – og ikke mindst en perfekt anledning til at rydde ud i konservesskabet. Servér den krydrede og fyldige ret med lune naanbrød og myntedressing som her, eller supplér med ris, hvis retten skal mætte endnu mere.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær græskar i tern, og steg dem i olie og tikka masala i en tykbundet gryde i 3-4 minutter.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad massen simre i ca. 15 minutter, til græskarternene er næsten møre. Tilbered myntedressingen imens.
Skyl cherrytomater og spinat, dræn kikærter og linser, og kom det hele i den simrende masse. Kog yderligere ca. 3 minutter, til cherrytomaterne brister.
Smag retten til med salt og peber, og servér med lunt naanbrød og myntedressing.
Skyl og hak mynten fint, og bland den med yoghurt i en skål. Krydr med salt og peber, og lad dressingen trække.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar