Tigerrejer med ristede grøntsager
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Skønne, smagfulde tigerrejer og masser af ristet grønt til. En nem og sund ret, du hurtigt kan bikse sammen.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen af citronen fint. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Vend rejerne med citronskal, olivenolie, knust hvidløg, plukket dild og salt og peber.
Læg 4 stykker bagepapir på 30 x 30 cm på køkkenbordet, og fordel rejerne oven på papiret. Fold papiret ind over rejerne.
Læg rejepakkerne på en bageplade, og bag dem i en 170° varm ovn i 10 minutter.
Skær blomkål i mindre buketter. Rens og skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl og skær sukkerærterne over på langs.
Rist blomkålen godt i olie på en pande. Vend peberfrugt og sukkerærter med blomkålen på panden, og smag til med friskhakket chili, sojasauce og sukker.
Servér rejerne med ristede grøntsager og ristet brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk