Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan

Maden er lynhurtigt klar, hvis du laver denne omgang tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan, og så smager den af luksus. Servér med brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl tomater og squash, og skær dem i grove tern. Pil og hak løget.
Steg tomater, squash og løg i olie i en gryde sammen med oregano.
Tilsæt bouillon, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløg. Rens og hak chili.
Steg rejer, hvidløg og chili i olie på en pande i et par minutter.
Hæld grøntsagssaucen over rejerne på panden, og rør friskrevet parmesan i saucen.
Anret pastaen i skåle, hæld grøntsagssauce med rejer over, og top med friskhøvlet parmesan. Servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar