Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Maden er lynhurtigt klar, hvis du laver denne omgang tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan, og så smager den af luksus. Servér med brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl tomater og squash, og skær dem i grove tern. Pil og hak løget.
Steg tomater, squash og løg i olie i en gryde sammen med oregano.
Tilsæt bouillon, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløg. Rens og hak chili.
Steg rejer, hvidløg og chili i olie på en pande i et par minutter.
Hæld grøntsagssaucen over rejerne på panden, og rør friskrevet parmesan i saucen.
Anret pastaen i skåle, hæld grøntsagssauce med rejer over, og top med friskhøvlet parmesan. Servér med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk