Thaisuppe med laks, rejer og sprøde grøntsager

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Thaisuppen indeholder rød karry, der giver en spicy og lækker smag – og så er den både hurtig og nem at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Skær bladselleri i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde skiver og sukkerærter i 3-4 stykker på tværs. Snit salaten fint.
Kog nudlerne som angivet på emballagen, og lad dem dryppe af i en sigte.
Kog bouillon op med kokosmælk i en gryde, og pisk karrypastaen ud i suppen.
Skær laksen i store tern på ca. 3 x 3 cm. Læg laks, gulerødder og selleri i suppen, og kog det meget forsigtigt i 2 minutter, så laksen ikke smuldrer. Smag suppen til med fiskesauce, sukker og limesaft imens.
Tilsæt rejer, forårsløg og sukkerærter lige inden servering. Fordel nudler og salat i suppeskåle. Hæld suppen over, drys med grofthakket koriander, og servér med det samme, evt. med brød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar