Thaisuppe med kylling
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Krydret thaisuppe med lime og kylling, der tilberedes ved lav temperatur, så kødet bevarer sin saftighed og giver suppen en fyldig smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og stil dem til side.
Bring karrypasta og vand i kog i en gryde, tilsæt bouillon, og lad det koge i 10 minutter ved høj varme.
Skru ned for varmen, og hæld kokosmælk i. Vend kyllingestykkerne i gryden, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
Riv skallen, og pres saften af limefrugten. Rør limeskal og limesaft i suppen. Skyl ærterne. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Bland ærter, gulerødsskiver og nudler i suppen, og lad det koge i ca. 6 minutter, til nudlerne er møre.
Pluk korianderen, og skær limefrugten i både. Servér suppen rygende varm med koriander, og dryp med limesaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk