Thaisuppe med kylling
Krydret thaisuppe med lime og kylling, der tilberedes ved lav temperatur, så kødet bevarer sin saftighed og giver suppen en fyldig smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og stil dem til side.
Bring karrypasta og vand i kog i en gryde, tilsæt bouillon, og lad det koge i 10 minutter ved høj varme.
Skru ned for varmen, og hæld kokosmælk i. Vend kyllingestykkerne i gryden, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
Riv skallen, og pres saften af limefrugten. Rør limeskal og limesaft i suppen. Skyl ærterne. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Bland ærter, gulerødsskiver og nudler i suppen, og lad det koge i ca. 6 minutter, til nudlerne er møre.
Pluk korianderen, og skær limefrugten i både. Servér suppen rygende varm med koriander, og dryp med limesaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
1. juni 2018 af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck