Thaisuppe med kylling

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Krydret thaisuppe med lime og kylling, der tilberedes ved lav temperatur, så kødet bevarer sin saftighed og giver suppen en fyldig smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og stil dem til side.
Bring karrypasta og vand i kog i en gryde, tilsæt bouillon, og lad det koge i 10 minutter ved høj varme.
Skru ned for varmen, og hæld kokosmælk i. Vend kyllingestykkerne i gryden, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
Riv skallen, og pres saften af limefrugten. Rør limeskal og limesaft i suppen. Skyl ærterne. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Bland ærter, gulerødsskiver og nudler i suppen, og lad det koge i ca. 6 minutter, til nudlerne er møre.
Pluk korianderen, og skær limefrugten i både. Servér suppen rygende varm med koriander, og dryp med limesaft.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar