Thailandsk nudelsalat med oksekød
14. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Der er masser af grønt i denne lækre nudelsalat med oksekød. Servér med en stærk chilidressing med ingefær og hvidløg, og drys salaten med ristede cashewnødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kødet i olie på en pande ved høj varme.
Pil hvidløget, og hak det fint. Rens chilien, og skær den i små tern. Drys begge dele over kødet, mens det steger.
Rens peberfrugten, skær den i strimler, og lad det stege med på panden. Krydr med salt.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og vend nudlerne sammen med kødet på panden.
Skær salaten i tynde både, og skyl dem godt. Vend dem sammen med kød og nudler på panden.
Rens chilien, og hak den meget fint. Pil hvidløg, og hak det meget fint. Skræl ingefær, og riv det fint. Pres saften af limefrugten. Bland chili, hvidløg og ingefær sammen med limesaft, sojasauce og sesamolie. Hæld dressingen over retten.
Rist cashewnødderne på en tør pande, til de er sprøde og gyldne. Drys dem over retten sammen med skyllede ærtespirer, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk