Thaicurry med kylling og grøntsager
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Det er både nemt og hurtigt at lave en thaicurry, især hvis man køber en færdig karrypasta. Du kan variere smagen afhængig af, om du vælger en rød, gul eller grøn pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog jasminrisene efter anvisningen på emballagen.
Skær kyllingekødet i tern. Skær løg, aubergine og peberfrugt i tern. Hak ingefær og hvidløg fint.
Varm olien op på en pande, og steg currypasta, ingefær og hvidløg i bare 30 sekunder.
Tilsæt kyllingekød, og lad det stege med i et par minutter ved høj varme.
Tilsæt lidt af vandet, og rør, så det bliver en homogen masse. Tilsæt løg, aubergine og peberfrugt, og steg det sammen i 4-5 minutter.
Pres saften af limefrugten. Tilsæt resten af vandet, fiskesauce, sukker og limesaft, og kog et par minutter.
Anret retten i en skål, drys med koriander, og servér med kogte jasminris.
Tip!
I stedet for vand kan du bruge kokosmælk, det giver en federe og mere cremet sauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk