Thaibowl med krydret gris og mangosalat
19. november 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Send smagsløgene til Thailand med denne eksotiske ret fyldt med krydderier og konsistenser.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rens forårsløg og chili, og hak begge dele fint. Skræl og riv ingefæren.
Brun det hakkede kød godt i olie på en pande. Tilsæt forårsløg, chili, ingefær og soja, og lad det stege i ca. 5 minutter, til kødet er gennemstegt.
Skyl og tør spinaten, og vend den sammen med kødet, til den lige akkurat falder sammen. Smag til med salt og peber.
Skræl mangoen, fjern stenen, og skær mangokødet i mundrette tern. Pil og hak forårsløg og rødløg fint. Skyl chilien, og hak den fint.
Bland mango, forårsløg, rødløg og chili sammen med friskhakket persille og friskpresset limesaft i en skål.
Anret ris i bunden af 4 skåle, og top med krydret gris og mangosalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk