Thai-kylling med cashewnødder
26. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nødderne giver smag, fylde og knas til denne asiatiske opskrift på kylling tilberedt i en skøn sauce af soja, teriyaki og fiskesauce. Retten er nem at lave på en travl hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål, og lad det stå lidt.
Pil løg, og skær dem i kvarte. Rens forårsløg, og hak dem groft. Skær kyllingefilet i tynde skiver på langs.
Rist cashewnødder let gyldne i olie i en wok eller på en stor stegepande. Rør rundt i nødderne hele tiden.
Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Lad olien blive i wokken.
Pil og pres hvidløg. Steg løg, hvidløg og chiliflager i wokken i ca. 2 minutter, til det dufter kraftigt af chili.
Tilsæt kylling, og steg videre 4-5 minutter, til kødet er gennemstegt. Husk hele tiden at røre rundt, så varmen bliver jævnt fordelt.
Vend cashewnødderne og saucen i wokretten. Tilsæt forårsløg, og tag wokken af varmen. Servér med ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Pad Thai med tigerrejer
Powered by Froala Editor