Thai-fiskefrikadeller med ris

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Giv fiskefrikadellerne et frisk, syrligt og stærkt tvist med citrongræs, lime og galanga. Servér med ris og sur-sød-sauce og ris for at fuldende den asiatiske oplevelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog jasminris efter anvisningen på pakken.
Bland fiskefarsen med krabbekød.
Pil og hak rødløg og hvidløg. Skær top og bund af citrongræsset, pil det yderste lag af, og hak resten fint.
Skræl og hak galangarod eller ingefær. Knus kaffir-limebladet fint (kan udelades).
Rør alle ingredienserne til thai-fiskefrikadellerne sammen i en skål.
Form små frikadeller med en ske, og steg dem i rigeligt olie på en pande. Steg ikke for mange ad gangen. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Servér frikadellerne med ris, sød chilisauce, plukket koriander og limefrugter skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar