Thai-fishcakes med kålsalat

3. december 2020 af .

Foto: Columbus Leth

De velkendte fiskefrikadeller får et eksotisk tvist med frisk koriander og rød karrypasta, der vækker gode rejseminder.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl korianderen, og hak den fint. Blend fisken i en foodprocessor sammen med koriander, karrypasta, fiskesauce og limesaft. Kør, til blandingen er helt findelt og ensartet. Tilsæt æg og majsstivelse, og kør kort. Lad farsen trække i 10 minutter.
Form fiskefarsen til flade fishcakes, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Skyl kålen, og skær den i tynde strimler, f.eks. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler, f.eks. med en tyndskræller.
Vend kål og gulerod sammen med bønnespirer, fiskesauce og limesaft i en skål. Hak peanutsene groft, og drys dem over salaten sammen med frisk koriander.
Servér thai-fishcakes med kålsalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar