Thai-fishcakes med kålsalat
3. december 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De velkendte fiskefrikadeller får et eksotisk tvist med frisk koriander og rød karrypasta, der vækker gode rejseminder.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl korianderen, og hak den fint. Blend fisken i en foodprocessor sammen med koriander, karrypasta, fiskesauce og limesaft. Kør, til blandingen er helt findelt og ensartet. Tilsæt æg og majsstivelse, og kør kort. Lad farsen trække i 10 minutter.
Form fiskefarsen til flade fishcakes, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Skyl kålen, og skær den i tynde strimler, f.eks. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler, f.eks. med en tyndskræller.
Vend kål og gulerod sammen med bønnespirer, fiskesauce og limesaft i en skål. Hak peanutsene groft, og drys dem over salaten sammen med frisk koriander.
Servér thai-fishcakes med kålsalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Pad Thai med nudler og tigerrejer
Powered by Froala Editor