Thai-bøf-nudelsalat med jordnødder

Thai-marineret bøf, der vendes sammen med en frisk nudelsalat. Nudelsalaten smager også supergodt efter en nat i køleskabet.

Bemærk
Marinering, kød: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk korianderbladene af stænglerne. Skræl ingefær. Pil hvidløg, og rens chilien. Pres saften af limefrugterne.
Blend alle ingredienserne sammen til en marinade i en minihakker.
Skær oksefilet i tynde skiver, og lad det trække i marinaden i mindst 30 minutter, gerne længere. Lynsteg kødet på en hed pande i 2-3 minutter. Sæt panden til side til senere.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl agurk og peberfrugter, og skær dem i tynde stave. Snit spidskål i tynde strimler.
Rist nødderne gyldne på en tør pande. Nip bladene af mynte og thaibasilikum.
Kog risnudler efter anvisningen på pakken. Bland nudler sammen med det stegte kød på panden, grøntsager og krydderurter. Pres limesaft udover, og drys med ristede jordnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar