Texmex-kylling i fad med majs og kidneybønner

26. oktober 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Måske forbinder du konservesdåser med redningsmanøvrer omkring ulvetid på stressende tirsdage. Denne form for genvej på dåse behøver dog ikke at begrænse smagsoplevelsen. Prøv blot den velsmagende texmex-krydrede ovnbagte kylling med masser af (dåse)grønt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Bland sød og røget paprika, cayennepeber, spidskommen og koriander i en skål, og vend kyllingefileterne godt rundt i blandingen. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad eller en bradepande.
Skær peberfrugt i tern, og fordel dem over kyllingen sammen med cherrytomater, og krydr med salt. Steg kyllingen i ovnen i 15 minutter.
Fordel drænede majs og kidneybønner omkring kyllingen, drys kyllingen med cheddar, og sæt fadet tilbage i ovnen. Steg ca. 15 minutter yderligere, til kyllingen er gennemstegt.
Servér straks med små lune tortillas og evt. lidt moset avocado.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar