Texmex-kylling i fad med majs og kidneybønner
26. oktober 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Måske forbinder du konservesdåser med redningsmanøvrer omkring ulvetid på stressende tirsdage. Denne form for genvej på dåse behøver dog ikke at begrænse smagsoplevelsen. Prøv blot den velsmagende texmex-krydrede ovnbagte kylling med masser af (dåse)grønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Bland sød og røget paprika, cayennepeber, spidskommen og koriander i en skål, og vend kyllingefileterne godt rundt i blandingen. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad eller en bradepande.
Skær peberfrugt i tern, og fordel dem over kyllingen sammen med cherrytomater, og krydr med salt. Steg kyllingen i ovnen i 15 minutter.
Fordel drænede majs og kidneybønner omkring kyllingen, drys kyllingen med cheddar, og sæt fadet tilbage i ovnen. Steg ca. 15 minutter yderligere, til kyllingen er gennemstegt.
Servér straks med små lune tortillas og evt. lidt moset avocado.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk