Annonce

Teriyaki stir fry med tofu

25. september 2020 Af Aller Creative Studio, annonce for Kikkoman

Ingredienser

Sådan gør du

Skær tofu i tern, og steg dem let gyldne på en pande i olie og soyasauce. Tag tofuen af panden.
Skræl gulerødder, og skær dem i stave. Pil og pres hvidløgsfedet. Skræl ingefæren, og hak den fint. Skær aubergine i stave. Skær broccoli i små buketter.
Steg gulerødder og aubergine sammen med hvidløg og ingefær. Steg grøntsagerne i to minutter, før broccolibuketterne tilsættes, og tofuen lægges tilbage på panden.
Tilsæt teriyakisauce og bouillon, og lad det koge ind i 3-4 minutter. Smag til med soyasauce.
Anret med frisk koriander, og servér retten med dampede ris.

Tip!

Hvis du ikke har Sake, kan du som erstatning bruge en tør hvidvin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar