Teriyaki-kylling med savojkål og nudler
4. juni 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En nem, hurtig og velsmagende hverdagsret fra det asiatiske køkken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i tynde skiver.
Pil hvidløg og rødløg, og skær dem i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl savojkålen, og skær den i grove strimler.
Steg kødet i en wok eller dyb pande med olie i 2 minutter ved høj varme, til det får lidt stegeskorpe. Tilsæt hvidløg, rødløg og champignoner, skru lidt ned for varmen, og steg i yderligere et par minutter.
Bland chilisauce, teriyaki, honning og friskpresset limesaft i en skål, hæld det i wokken med kødet, og lad det småkoge i 4-5 minutter. Tilsæt savojkål, og lad den simre med i et par minutter, så den stadig har lidt bid. Smag saucen til med limesaft, salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Afdryp.
Anret nudler og teriyaki-kylling i skåle eller dybe tallerkener, og drys med sesamfrø. Servér med limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk